úterý 8. května 2012

EoB II: znamení Darkmoonu



Bezradně jsme se uložili k odpočinku ve vstupní hale chrámu, nikomu pořádně nebylo do řeči, jelikož jsme dle všeho byli v řiti.


Po nějaké době se však zvedla Kate a šla ke stěně, na které byli vytesány čtyři vanoucí větry, koukala na ně a pak do svého batohu od Gucciho, pak zase na ně a v ten moment se zašklebila a vytáhla čtyři rohy, které jsme posbírali v podzemí chrámu.Každému z nás dala jeden a že jako na ně máme zahrát. Nikdo nic nechápal a tak tedy jo, postupně jsme foukli do všech čtyř a světe div se, stěna s ornamentem zmizela!


Místo ní na nás koukala chodba vedoucí dále do nitra chrámu, jaká to chytrá holka s náma jde.Posbírali jsme všechny své věci a znova se vydali na cestu, která nás zavedla ke schodišti vedoucím do dalšího patra.
Jen co jsme vystoupali nahoru, kde se vzal, tu se vzal s tichým pšouknutím se nám zjevil duch starce, kupodivu se usmíval a pěkně nás uvítal a začal mluvit o tom že jako děti Darkmoonu musíme projít třemi zkouškami víry a až poté budeme moci získat znamení Darkmoonu! WTF? řekli jsme si, ale než jsme se ho stačili na cokoli zeptat, sprostě zmizel. Porozhlédli jsme se okolo a koukali na světelné kruhy v podlaze, které se pravidelně rozžínali a zhasínali, když jsme neopatrně vstoupili na rozsvícený kruh, dostali jsme ránu jak sviňam takže bylo jasné že se musíme pohybovat jen po těch zrovna zhasnutých kruzích, čímž jsme prošli první zkouškou. Postupně jsme prolezli celé patro, svedli několik litých bojů s přerostlými kobylkami, našli dvoje zamčené dveře a jednoho těžce zraněného kobylího bojovníka, no opět já blbec hodný paladin jsem mu opět nabídl pomoc a vyléčil ho z jeho těžkých zranění, hned poté co se zvedl ze země nás místo díků začal mlátit..


Když jsme mu pomohli do hmyzího ráje, nalezli jsme v jeho chladnoucí skořápce klíč k jedněm zamčeným dveřím, jenž nás dovedly do patra, kde měly kobylky líheň. Celou jsme ji tedy vyplenili a jako odměnu našli nějaký hmyzí talisman a klíč k druhým dveřím, tak šup šup do dalšího patra.


Zde na nás číhali nasrání sršání, nebyli moc odolní, ale jejich kousnutí nám způsobovalo otravu, naštěstí oba naší kněží umí dobře ovládat kouzlo neutralizace jedu, takže jsme se bez problémů dostali  k další zkoušce. I touto jsme úspěšně prošli čímž se nám otevřela cesta dále.

Žádné komentáře:

Okomentovat