úterý 27. května 2014

Nové přírůstky do sbírky

Hola hou, MS v hokeji nám skončilo a tak je zase trochu času to tady oprášit no a čím jiným začít, než se pochlubit novinkami co mi přinesl ... eh, čáp třeba?

Takže copak tu máme jako první, mňo, jedná se o ve své době famózní 3D akci, jenž slavila úspěch mezi pařanstvem a tak se dočkala i pokračování. Je to sice budget Lucasí edice, ale díky i za to a vůbec, stálo to jen 5 GBP :)

Takže, přátelé, kdesi velice,velice daleko, v temné prde** é, galaxii, vyskytl se titul jménem DARK FORCES a tady prosím je. Už se nemohu dočkat toho Star wars feelingu, dostaví se stejný, jako tenkrát?
A jako druhou novinku tohoto týdne zde prosím máme zástupce jednoho z posledních krokovacích dungeonů, jenž ohromoval svou "fotorealistickou" grafikou a herní náplní.No a jak jsem se k němu dostal?Úplnou náhodou, lozím si tak po DJových stránkách a hle ho, jeden uživatel jménem Shark se zbláznil a upsal svou duši ďáblu (čti PS3) a jal se rozprodat svou zbírku.Inu DJ byl rychlejší (beztak ta potvora ten "inzerát" pozdržel ... :-D ) a vyfoukl ty nejlepší kousky a na mne pak zbyl STONEKEEP, domluva s dotyčným bláznem byla rychlá,cena příjemná a tak pěkná krabice putovala ke mně do doupěte.U malé vlčice způsobila záchvat radosti, jelikož na obalu je prosím kostroun a né jeden, ale hned dva a ona má přece kostrouny tak rááááda....










Žádné komentáře:

Okomentovat