neděle 29. dubna 2018

Nový přírustek do sbírky: Road warrior (Quarantine II)

Jako mladé a hloupé vlče jsem měl v minulosti nějaké pařanské zatmění či co a jednoho hnusného dne jsem se sebral, nacpal několikero big boxů do velké krabice a poslal na prodej do jednoho bazaru v Brně, nebo kde to jsou / byli (GAME2K). Mezi těmi bigboxy byla i UK verzi hry Quarantine - s takovým tím fajným obrázkem stěrače co stírá krev + přímé pokračování Road warrior. Jelikož to svého času byly jedny z mých nejoblíbenějších her, tak určitě nemohou nyní chybět v mé sbírce.

Jelikož původní karanténku se mi nedaří sehnat (UK CD verze s tím úchvatným hraným intrem), tak jsem alespoň částečně napravil hřích nerozvážného mládí a sehnal si díl druhý.


Kondice krabice je velice dobrá, jedná se o bytelnou velice pevnou krabici s parádním lesklým potiskem, o vysoké umělecké hodnotě obrázku není pochyb!



Nakoukání dovnitř nám prozradí, že obsah krabice není nijak velký, asi to je proto, aby nás to nezdržovalo od krvavé řeže, která se skrývá na přiloženém CD, dále je tu útlý manuál, registrační kartička a stylový komix, přesně v duchu hry.





No není to kvalitní čtení, ke zkrácení dlouhé chvíle při instalaci... 

Žádné komentáře:

Okomentovat